Reference softvera i izrada web sajtova

 

Brzina i automatizacija, tačnost softvera

Svaki kvalitetan poslovni softver značajno štedi vreme tako što automatizuje operacije koje korisnik često ponavlja. Ručno obavljanje radnji kao što su vođenje KEPU knjige, lager liste ili knjige primljenih ili izlaznih računa postaje nepotrebno gubljenje vremena.

Poslovni programi koji slede ispravnu logiku značajno umanjuju mogućnost ljudske greške prilikom unosa i obrade podataka. Faktor ljudske greške ne može da bude u potpunosti uklonjen ali je sveden na minimum.

Trajnost, analiza, centralizacija, iskustvo, kvalitet, neprekidan razvoj softvera

Od korisnika programa zavisi koliko dugo će da čuva podatke. Većina poslovnih programa omogućava jednostavan pristup arhiviranim poslovnim podacima iz prethodnih godina.

Naš tim odlikuje izvrsno poznavanje poslovnih procesa i informacionih tehnologija. Obavili smo hiljade razgovora sa korisnicima u kojima smo sagledali i analizirali njihov proces rada, njihove zahteve, probleme i organizaciju.

Neprekidno radimo na razvoju naših proizvoda tako što pratimo potrebe korisnika naših rešenja i zakonske regulative. Saznanja do kojih dolazimo na taj način ugrađujemo u nove verzije naših programa koje su dostupne za preuzimanje putem interneta.

Tehnička podrška za sve softvere i izradu web sajtova

Jedna od najvažnijih stvari o kojoj treba voditi računa prilikom izbora poslovnog programa je tehnička podrška. Korisnici programa moraju na raspolaganju da imaju stručna lica koja im mogu pružiti odgovore na sva pitanja i u najkraćem roku otkloniti probleme koji nastanu u radu.

 

Veb sajt je lična karta vaše kompanije

Mi smo tu da vam pomognemo sa vašim web dizajnom, web redizajnom, internet marketing rešenjima i razvojem na društvenim mrežama i održavanjem. Mi smo poznati po odličnim uslugama koje ćemo vam pružiti po prihvatljivoj ceni. Web prezentacija je lična karta vaše kompanije, koja pomaže korisnicima da procene njene mogućnosti.

Kako da izaberete dobar tim?

Kada kreirate web sajt potrebni su vam vešti, iskusni i talentovani profesionalci koji rade kao tim. Svaki član tima mora da bude ekspert u svojoj oblasti i treba da ima znanje za kreiranje kompleksne web prezentacije.