Izrada web sajtova rešenja

 Zašto web sajt?

Imate biznis? Želite da započnete posao? Cilj Vam je da poboljšate svoje poslovanje? Hoćete da se predstavite svetu? Web sajt je pravo rešenje za Vas i predstavlja najbolji način da pokažete svetu ko ste i šta radite. Budite u korak sa svetom i zauzmite svoju poziciju na globalnom tržištu.

 

Kompatibilnost

Svi web sajtovi koje izrađujemo su kompatibilni (responsive) sa svim platformama (desktop, laptop i mobilni uređaji) i optimizovani za sve web pretraživače.

 

Izaberite temu

Izaberite jednu od ponuđenih tema, pošaljite nam tekst, slike i video materijal i u najkraćem roku dobićete web sajt baš onakav kakav ste zamislili.

 

O izradi web sajtova

Izrada web sajtova se izvršava na stručan i profesionalan način u skladu sa svim savremenim Internet standardima. Kombinacijom ekskluzivnog premium dizajna i najnovijih tehnologija u izradi sajtova, stvaramo kvalitetno prisustvo Vašeg poslovanja na online tržištu. Naš tim čine web dizajneri i programeri koji će svoje dugogodišnje iskustvo u izradi web stranica preneti na vašu web prezentaciju i svojom profesionalnošću i predanošću poslu učiniti da vaš web sajt posetioce ne ostavi ravnodušnim. Saradnjom sa nama možete očekivati veoma jednostavno samostalno ažuriranje izrađenog web sajta putem našeg CMS-a, potpunu fleksibilnost sajta kroz mogućnost naknadne nadogradnje, kvalitetan kod sajta, unikatan web dizajn sajta, intuitivnu navigaciju sajta, profesionalnu podršku nakon lansiranja sajta, pronalaženje novih klijenata i unapređenje trenutnog poslovanja!

 

CMS Website

CMS (Content Management System) predstavlja sistem za upravljanjem sadržajem i omogućava korisnicima samostalno uređivanje tj. održavanje web stranica. Za razliku od statičkih prezentacija, internet prezentacije, bazirane na nekom od CMS sistema, omogućavaju lake izmene i nadgledanje velike količine podataka poštujući vremenski sled događaja. CMS web sajt predstavlja kompletno rešenje kako za korporacijske sajtove tako i za jednostavne lične prezentacije.

Websajt sa CMS-om je namenjen korisnicima koji žele informativni sajt za svoju firmu sa mogućnošću pisanja članaka sa opcionom kategorizacijom istih. Ovakav web sajt podrazumeva i galerije, odnosno albume fotografija kao i različite tipove slideshow-a. Kontakt je dostupan direktno sa web sajta i po pravilu se na stranici za kontakt nalazi i interaktivna mapa lokacije Vaše firme. Sadržaj se može ažurirati iz našeg pozadinskog kontrolnog panela (CMS-a) koji je vrlo jednostavan i intuitivan, tako da ne morate gubiti vreme na obuku za korišćenje, a potom i na dugotrajno i komplikovano ažuriranje koje nude već gotova CMS rešenja.

 

Internet prodavnica

Internet prodavnica ima mnogo prednosti, počev od toga da je posetiocima dostupna 24h dnevno, 7 dana u nedelji, preko minimalnih troškova održavanja, pa sve do izbora različitih proizvoda na jednom mestu, „plaćanja iz fotelje“, odnosno uz pomoć kreditne kartice ili pouzećem i kućne dostave. Tu je i mogućnost da svoje proizvode plasirate na milionsko tržište i tako povećate mogućnost prodaje Vaših artikala i naravno ostvarite veći profit.

Izrada Internet prodavnice i online prodaja su Vaš prvi i pravi korak ako želite da poslovanje Vaše firme postavite na Internet. Online prodavnica će smanjiti troškove Vašeg poslovanja, poboljšati kontrolu nad prodajom i stvoriti mogućnost da Vaše usluge ili proizvode ponudite celom svetu.

Nudimo Vam autentični sistem internet prodavnice koji će Vašu ponudu transformisati u perfektno struktuiranu online prodavnicu u kojoj će posetioci moći da naručuju proizvode iz ponude na vrlo lak i brz način. Ono što nas u potpunosti izdvaja od drugih je da je sistem online prodavnice razvijen isključivo od strane naše kompanije, pri čemu smo pored bezbednosti i funkcinalnosti najveću pažnju posvetili lakoći i udobnosti pri ažuriranju proizvoda i svih ostalih delova, kako internet prodavnice, tako i celog sajta.

Tim iskusnih developera i dizajnera kreiraće profesionalnu, bezbednu i jednostavnu za korišćenje web prodavnicu korak po korak. Vaš online shop krasić  jedinsteveni web dizajn prilagođen Vašoj delatnosti i poslovanju. Cilj nam je pre svega da našem klijentu, u trenutku kada mu isporučimo gotov projekat, omogućimo što lakše manipulisanje sadržajem, lako dodavanje artikala, kategorija i ostalih detalja koji prate jednu internet prodavnicu.

Posetiocima vaše prodavnice ćemo omogućiti detaljan i lak pregled robe, laku navigaciju kroz pretragu i stranice, što kvalitetnije informacije o proizvodima i uslugama kojima raspolažete.

Treba Vam web sajta na pravom ste mestu, pozovite nas potpuno besplatne savete i konsulatacije, tel. 064-144-1186