Video nadzor, senzori, kamere

Video nadzor, kamere za video nadzor!

Video nadzor kao oblast u današnje vreme doživljava pravu ekspanziju zahvaljujući brojnim mogućnostima direktnog nadgledanja, snimanja i pregleda snimljenih situacija.

Oprema za video nadzor obezbeđuje sigurnost, bolju kontrolu, kao i prevenciju zabranjenih aktivnosti.

Sistemi za video nadzor imaju veliku primenu, kako u poslovnim objektima, gde su praktično obavezni, tako i u privatnim objektima, za sve koji žele da se osećaju potpuno bezbedno u svom kućama.

 

 

Oprema za video nadzor, alarmni sistem, senzore

U zavisnosti od potrebe korisnika, sistemi za video nadzor, alarmne sisteme, i senzore, moraju zadovoljiti osnovne uslove pouzdanosti, sigurnosti i tačnosti.

Oprema za video nadzor renomiranih svetskih prozvođača – kompanija VisionPro, Panasonic, UTC, itd – ispuniće i najveća očekivanja najzahtevnijih korisnika.

U ponudi možete naći kompletan asortiman spoljašnjih kamera, unutrašnjih kamera, skrivenih, mini i dr. kamera, video rekordera i digitalnih video rekordera, kao i prateće opreme za video nadzor.

Kako bismo zadovoljili potrebe klijenata za visokom rezolucijom slike i kvalitetnom kompresijom, pored analognih sistema nudimo HD-SDI i IP sisteme video nadzora (rezolucija slike od 5MP pa na više).

Pored vrhunske opreme, naš tim vrhunskih stručnjaka će projektovati idealno rešenje u skladu sa Vašim željama i potrebama.

 

Cenovnik za video nadzore, alarmne sisteme, kamere, itd.

Nezahvalno je da Vam odmah unapred kažemo cene, Vi nama opišite šta želite da postavite pod video nadzor, da li želite da imate i alarmni sistem sa kombinacijom sa senzorima, da li želite sve to da vidite na vašim mobilnim telefonima, tabletima, laptopovima ili običnim desktop računarima, koliki broj kamera biste postavili, koliko senzora, da li želite da svi kablovi budu u kanalicama, itd …

U zavisnosti od Vaših potreba pokrivenosti video nadzorom, i kada detaljno napravimo plan i način postavljanja svih kamara i kompletne opreme, tek onda ćemo Vam na reći cenu.